Woodbrand

Vad är Woodbrand?
Woodbrand är ett svenskt experimentellt solglasögonmärke som grundades i Göteborg 2013. Drivna av entreprenörskap och en kärlek till mode och design skapades första kollektionen med solglasögon i början av 2014. Med Woodbrand ville man bryta mönster, skapa något annorlunda och komma med något nytt till en stagnerad solglasögonmarknad. Med modern svensk design, kvalitativt handarbete och genom att experimentera med material från naturen får solglasögonen ett individuellt och unikt utseende som sticker ut ur mängden och förändrar din stil.

Visionen
Målet är att erbjuda solglasögon som passar för alla typer av tillfällen, om det så är på stranden, på uteserveringen eller i skidbacken. Woodbrand drivs och inspireras av nytänkande och strävar efter att designa solglasögon som är tidsenliga, men samtidigt unika och inte minst högkvalitativa in i minsta detalj. Woodbrand vill att sina solglasögon ska göra skillnad – att de ska vara den avgörande detaljen som fulländar din personliga look. Solglasögon ska bäras året om, det spelar ingen roll om det är minusgrader och snö eller mitt i sommaren. Därför designar och tillverkar man produkterna så att de passar utmärkt i alla typer av väder och miljöer.

Fokus på kvalité
Främsta ledordet är kvalité och det sätter sin prägel på allting Woodbrand gör. Alla produkterna är gjorda för hand med mycket omsorg och stor känsla för detalj - allt för att göra varje liten del perfekt. Solglasögonen är utrustade med kvalitativa fjädergångjärn, som gör passformen perfekt och alla linser som används är polariserande och ger ett bra skydd mot UV-strålningarna från solen. För att säkerställa kvalitén går samtliga produkter igenom två kontroller, en vid slutproduktion och en precis innan leverans, då man även finputsar solglasögonen en sista gång.

Det finns inga produkter som överensstämmer med urvalet.