Vakinme

Utvalda presenter till henne - naturliga och rena hudvårdsproukter.

En kombination av naturligt och ekologiskt som skapar en lugn och ren atmosfär i ditt hem. Vakinme är ett svenskt varumärke med hem och kroppsprodukter gjorda med en passion för den nordiska naturen. Avskalade och rena produkter med ett innehåll som är skonsamt mot både miljön och kroppen.De organiskt växtbaserade produkterna är fria från parabener och produceras av naturliga och naturidentiska råmaterial. 

Vakinme har sitt ursprung på västkusten i Sverige där all produktion också sker. Enkelhet är ett viktigt ledord för Vakinme när det gäller såväl dofterna som paketering och framtoning. För det flesta blir de viktigare att välja rätt varor hem, men många gånger är det inte så enkelt som man tror. Långa, svåra texter och uttryck som man inte förstår. Vakinme gör det enkelt att välja rätt och enkelt att förstå vad du väljer. Inifrån och ut, från ingredienser till förpackning.

En kollektion som får visuellt och funktionellt utrymme, där det naturliga får visa vägen och där färgerna får lov att skapa en lugn och ren atmosfär i ditt hem.

 

Det finns inga produkter som överensstämmer med urvalet.