Taylor of Old Bond Street

VECKANS DEAL: 15% på alla produkter från Taylor of Old Bond Street.
Ange kod: SUMMER19 I KASSAN. (Erbjudandet gäller på ord. priser 15-21 juli 2019 både i butik och online. Kan ej kombineras med andra rabatter).

Taylor of Old Bond Street
grundades 1854 när Jeremiah Taylor öppnade sin första, exklusiva salong på Bond Street i hjärtat av Londons fashionabla West End och fick snabbt ett gott rykte bland den brittiska societeten för sina botaniska extrakt. Taylor traditionen fortsatte genom nästa generation med Sidney som öppnade Taylors numera berömda flaggskeppsbutik på Jermyn Street, London.

Taylor varumärket står som symbol för klassisk brittisk stil och diskret elegans, pålitlighet och kvalitet. Produkterna är tillverkade och utformade för att uppfylla de högsta standarderna och är till stor del gjorda av naturliga ingredienser. Taylor of Old Bond Street traditionen har alltid varit att tillverka produkter med så rena och naturliga ingredienser som möjligt. Mest omtalad är deras rakkrämer som är rik på eteriska oljor och växtextrakt som ger dig ett lyxigt lödder och mjukar upp skägget innan rakning.

Taylor från Old Bond Street är fortfarande ett familjeföretag.

Artiklar 1 till 36 av totalt 92

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 36 av totalt 92

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3