Resteröds

Det hela började år 1935 när bröderna Mattsson från den lilla byn Resteröd investerade alla sina besparingar i ett par begagnade symaskiner från England. Bröderna började därefter utforma en kollektion av dam och herrunderkläder i ett skjul på bakgården som blev den första fabriksbyggnaden och Resteröds Trikåfabrik föddes.

På grund av den fantastiska kvalitén på trikåtyget blev kläderna snabbt älskade av svenska folket och bröderna kunde expandera sin affärsidé. Fler symaskiner köptes in och produktionen flyttades till den närliggande staden Ljungskile. Sedan dess har praktiskt taget ingenting förändrats på Resteröds Trikåfabrik.

Resteröds består av följande tre kollektioner:


TREND

"För en medveten person med en modern livsstil" - Denna kollektion är Resteröds trendlinje som varje säsong kommer med nya uppdaterade prints och följer de senaste trenderna. Innehåller bland annat den populära Ö-mössan och färgglada kalsonger för män i alla åldrar.

ORIGINAL
"Original Never Dies" - En kollektion baserad på den klassiska baslinjen fast med uppdaterade passformer och färger. Riktigt schyssta baskläder med slitstark kvalité som aldrig går ur tiden.

CLASSIC
Den traditionella grundkollektionen som funnits sedan Ljungskile 1935. Består av klassiska herrunderkläder såsom brynjor, lahmanstrikåer, pyjamasar, långkalsonger, undertröjor m.m. Tillverkade av ekologisk rättvisemärkt bomull i högsta kvalitét som håller tvätt efter tvätt. Kollektionen erbjuder även stora storlekar ända upp till 8XL.

Det finns inga produkter som överensstämmer med urvalet.