Recipe for men

Skandinavisk hudvård, skapad av män för män.

Svenska Recipe for men erbjuder riktigt effektiva grooming produkter för män som håller vad de lovar, löser problem och levererar tydliga resultat. Det är en av anledningarna till att Recipe for men blivit ett världsledande varumärke inom manlig hudvård.

Sedan 2002 har företaget utvecklat hudvårdsprodukter speciellt anpassade för män. Filosofin är enkel. Den långa bistra svenska vintern är Recipe for mens bästa vän. Alla produkter testas i förhållanden som din hud avskyr. På våra breddgrader behöver huden extra fukt och energi – speciellt på vintern när luften är kall och torr. Recipe for men skapar avancerade och effektiva kvalitetsprodukter för män. Fokus ligger på problemlösning och resultat som syns. Varumärket eftersträvar hela tiden att ligga i framkant av forskningen – men med en ärlig och ödmjuk approach utan alltför fagra löften. En förstklassig hudvårdsserie ska vara användarvänlig, logisk och hålla vad den lovar.

Alla produkterna är utvecklade, tillverkade och testade i Sverige i tuffast möjliga förhållanden. Resultatet är en unik hudvårdsserie med exceptionella återfuktande och vårdande egenskaper.

35 artiklar

per sida

35 artiklar

per sida