Mr Plant

Utvalda presenter till henne - Att ge blommor är alltid en fin gest, varför inte ge dem i en lite annorlunda variant denna gång.

Vi har valt Mr Plant som är en av Europas ledande leverantörer av konstgjorda växter, blommor och träd. Mr. Plants växter är alltid av högsta kvalitet och mycket naturtrogna. Snittblommor, buketter och kransar efter årstider - helt underhållsfria och väldigt snyggt!

Faux Botanicals - det moderna sättet att inreda.
Dekorera, duka och inred ditt hem med vackra, konstgjorda blommor och växter. Konstgjorda växter gör comeback och är nu mer naturtrogna än någonsin. En riktigt snygg inredningsdetalj när du vill ha grönt och fint omkring dig eller alltid en snygg bukett med snittblommor på bordet. Blommorna och växternas hållbarhet gör att de kan återanvändas i olika kombinationer i all framtid, så satsa gärna en slant extra och välj konstblommor av hög kvalitet för en naturtrogen och äkta känsla. De kommer vara svårt att skilja dem från den äkta varan.

Konstväxter är perfekt för dig som har lite tid och vill slippa tänka på skötsel men ändå vill ha vackert omkring dig och skapa sköna grönskande miljöer. Med konstväxter behöver du dessutom aldrig fundera på allergier eller ljusförhållanden.

Vi är återförsäljare online av naturtrogna konstväxter, snittblommor och färdiga buketter i hög kvalité med verklighetskänsla.

Det finns inga produkter som överensstämmer med urvalet.