HeadBlade

The HeadBlade Company är ett amerikanskt företag som specialiserat sig på rakverktyg och produkter för huvudet. HeadBlade lanserades 1997 av designer och grundare av företaget, Todd Greene som efter år av egna problem med att raka huvudet utvecklade en egen hyvel med ett ergonomiskt grepp. I kombination med den ökande acceptansen av huvudrakning och en aktiv livsstil, satsade Todd på att skapa ett varumärke med huvudhyvlar som kärna. Utvecklingen av hyveln tog två år och resulterade i själva HeadBlade hyveln. Efter hyvelns framfart har kompletterande produkter för rakvård och huvudvård utvecklats.

Idag är HeadBlade ledande på marknaden över hela världen inom produkter för huvudrakning. HeadBlade har utvecklat varumärket till ett livsstilsmärke och har bland sina så kallade HeadBladers välkända idrottsprofiler. HeadBlade finns idag över hela världen och har mer än 15.000 återförsäljare. HeadBlades innovativa rakhyvlar har en patenterad design som har vunnit flera nationelladesignutmärkelsen tack vare sin snygga och funktionella design.

HeadBlade hyveln är speciellt utvecklad för rakning av huvudet, men är även anpassad för att kunna användas på andra känsliga ställen på kroppen. Eftersom huden på huvudet skiljer sig från huden i ansiktet behöver det andra rakprodukter och vårdande produkter efter rakning.

20 artiklar

per sida

20 artiklar

per sida