Skäggsax

Ska du köpa skäggsax?
När du ska trimma skägget på egen hand är det en god idé att köpa en bra skäggsax. Vi erbjuder specialdesignade skäggsaxar för trimning av skägg och mustascher för en snyggare och mer välvårdad ansiktslook.

När du ska klippa ditt skägg eller din mustasch är det saxens fina spets som gör jobbet och då krävs det att du har en sax att lita på. Vi har precisionssaxar av högsta kvalitet att klippa skägget med, och alla våra saxar lämpar sig bra för både skägg och mustascher (även om vissa enbart heter skäggsax). Vi har även skäggsax set med kam och fodral så att du kan samla dina verktyg på ett snyggt och prydligt sätt!

Gemensamt för skäggsaxar är att de har en vass och fin spets. Vissa säljs med tillhörande läderfodral och det är viktigt att du förvarar din sax i något sorts fodral så spetsen bibehålls vass. Välj mellan rostfritt stål eller kolstål - och tänk på att aldrig lämna din skäggsax blöt eller öppen i ett fuktigt badrum då den kan rosta. Ta även som vana att smörja in saxen då och då med lite olja.

16 artiklar

per sida

16 artiklar

per sida