Skäggolja

Skäggolja - grunden till bra skäggvård!

En skäggolja (Beard Oil) är en lyxigt vårdande olja för skägget som återfuktar och ger ny energi till dina skäggstrån och även skäggbotten under.

Skäggoljorna ger skägget en lätt glans och får skägget att se friskt och välmående ut. Förutom att mjukgöra skägget så stärker och skyddar skäggoljan ansiktshåren samt hjälper till att bevara hudens elasticitet. Skäggoljan lindrar även hudirritationer så som skäggklåda, skäggmjäll och torrhet samt gör även skägget lätt att kamma igenom.

En skäggolja består i regel av olika essentiella oljor som både doftar gott och innehåller en rad vitaminer som ger näring till skägget. Skäggoljan är väldigt dryg så några få droppar räcker. Använd skäggolja dagligen genom att massera in den i skägget ända ner i skäggbotten. Använd gärna en skäggkam eller skäggborste som hjälpmedel till att fördela ut oljan jämt i skägget.

Skäggoljorna finns tillgängliga i en mängd olika spännande dofter, men även helt oparfymerade för dig som inte alls vill ha någon doft i ansiktet.

Artiklar 1 till 36 av totalt 63

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 36 av totalt 63

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2