Shaving By GUAPO

Shop in shop

Shaving By GUAPO är en exklusiv shop in shop till GUAPO butiken som öppnades år 2005. Vi insåg snabbt att intresserad för rakning var stort och öppnade upp vår shop in shop för alla entusiaster där vi erbjuder exklusiva rakverktyg från utvalda varumärken i världsklass! De senaste åren när skäggtrenden varit som störst har vi även uppmärksammat alla skäggiga män och erbjuder dem en egen stor skägghörna i butiken.

Vi har lång erfarenhet av att jobba med olika sorters rakverktyg och är idag auktoriserade återförsäljare av ett flertal ledande varumärken. Funderar du på hur du ska raka dig med kniv? Vilken rakborste du ska välja eller vill du ge bort ett snyggt rakset? Välkommen in i butiken eller maila oss så hjälper vi dig!

För dig som är intresserad av fler manliga produkter, besök guapo.se där vi erbjuder coola killar & fagra farbröder allt inom manlig hudvård, klassiska Colognes och detaljerna som gör mannen.

Happy Shaving!

Handla online eller i butik

Under årens lopp har ett exceptionellt butikskoncept vuxit fram och idag finns förutom den fysiska butiken i Luleå, även två verksamma webbutiker inom företaget. guapo.se med ett brett utbud av herrprodukter samt en exklusiv shop in shop, shavingbyguapo.se där man specialiserat sig på allt inom rakningens fascinerande värld.

GUAPO Butiken För Män

"Namnet GUAPO kommer från ett spanskt uttryck för snygg/vacker man – och det är precis så vi vill att alla män ska känna sig.” Butiken öppnade år 2005 i Luleå som Norrlands första grooming butik för män. Hyllorna pryds av vackra rakborstar, sandelträdoftande tvålar och lyxiga hyvlar som samsas med snygga accessoarer, parfymer och vårdande hudvårdsprodukter. Företaget grundades av mor och dotter som efter flera års erfarenhet inom skönhetsbranschen för kvinnor ville fylla tomrumet och möta efterfrågan även på den manliga sidan. Med ett noga utvalt sortiment erbjuder GUAPO män i alla åldrar att shoppa unika och lyxiga produkter inom hudvård, dofter, accessoarer, rakning och underkläder.

Hitta till oss

Vår fysiska butik ligger på Smedjegatan 5 i Luleå. I butiken hittar du det mesta från vårt sortiment inom alla produktområden. Är du på jakt efter en present till mannen? Kom in och låt dig inspireras av våra presenttips.

Öppettider

Kundtjänst och butiken på Smedjegatan 5 i Luleå har öppet:

Vardagar: 10:00 - 18:00
Lördagar 10:00 - 15:00

> Avvikande öppettider

Nyfiken på mer?

Gilla oss på Facebook eller följ oss på Instagram och Twitter där vi lägger upp produktnyheter, tävlingar och annat spännande som händer hos oss.

Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev där vi regelbundet har riktigt fina erbjudanden, du hittar anmälan längst ned på sidan. Hoppas vi ses!