Rakning med kniv

Rakning med kniv levererar enligt många den ultimata rakupplevelsen. Här hittar du traditionella rakknivar som striglas vassa inför varje rakning men även den modernare shavette modellen med utbytbara rakblad. Vi har även satt ihop färdiga rakknivspaket som innehåller allt man behöver för att raka sig med kniv.

Shavetten är perfekt för den som vill testa på rakning med kniv men vill slippa underhållet och vässning av bladet. Den klassiska cut throat razor modellen passar den som vill åt den äkta klassiska känslan och inte har något emot att pyssla lite kring sin rakrutin.

Att raka sig ska vara en njutningsfull upplevelse, inte ett måste! Med rätt verktyg och rutiner blir inte bara resultatet bättre, utan du får även en skön och avkopplande stund innan dagens alla måsten. Glöm inte de tillhörande produkterna innan, under och efter rakningen för att uppnå det perfekta resultatet.

Och kom ihåg, att raka sig med kniv är inget man lär sig över en natt. Det krävs en hel del övning, försiktighet och inte minst tålamod för att uppnå en rakning i världsklass!

22 artiklar

per sida

22 artiklar

per sida