BLACK FRIDAYFantastiska erbjudanden!

Black Friday 2018 som infaller fredagen den 23 november kommer bli den bästa Black Friday någonsin! Vi firar denna dag med låga priser på hela sortimentet samt extra erbjudande på upp till 50% på utvalda produkter. Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att inte missa våra erbjudanden.

Både i butik & online

Black Friday sker både online och i vår butik. Från kl 24:00 natten mellan torsdag 22 november och fredag 23 november 2018 kommer våra erbjudande att bli synliga online och fortsätter därefter i 24 timmar framåt. I butiken öppnar vi på fredag dörrarna kl 10.00 och erbjudandena gäller fram till stängning kl 18.00.

Till dig själv eller någon du tycker om

Fredag den 23 november är den dag då du kan passa på att shoppa lyxiga rakprylar, bunkra upp med rakblad eller passa på att handla julklappar till mannen, pappa eller brorsan.

På Black Friday hittar du erbjudanden på varumärken som Edwin Jagger, Mühle, Taylor of Old Bond Street, D.R. Harris, Merkur, Dovo och många fler kända rakmärken.

Förlängd returrätt

Som en del av Black Friday har Shaving By GUAPO förlängd returrätt  så att alla produkter som köps på fredag den 23/11 fram till julafton 24/12 kan returneras fram till den 7 januari 2019.

Black Friday´s historia

Black Friday kommer ursprungligen från USA och är amerikanarnas största shopping – och readag. Black Friday har under de senaste tio åren blivit ett vinnande inslag i stora delar av världen och tillsammans med Cyber Monday tre dagar senaste innebär de startskottet för julhandeln. För GUAPO innebär detta att vi lanserar vår julshop och kör riktigt bra erbjudanden på alla våra produkter så att du kan passa på att unna dig själv lite vardaglig lyx eller passa på att shoppa julklappar till mannen.